Om PolyDating.dk

PolyDating.dk drives af frivillige fra miljøet, den kommercielle entitet bag ejes af en af teammedlemmerne, vi har endnu ikke besluttet hvorledes vi ønsker at drive sitet på længere sigt, derfor har vi valgt denne metode af pragmatiske årsager da alternative løsninger ville medføre ekstraregninger og yderligere forsinkelser.

Der er plads til flere i teamet, vi får i første omgang brug for en eller flere der kan bidrage med design og grafik, og på længere sigt får vi brug for administratorer og marketingsfolk der kan stå for den løbende drift og promovering af sitet.

Kontaktdetaljer

PolyDating.dk
c/o Mikjaer Consulting SMBA
Birk Cenerpark 40
7400 Herning

Tlf. 4440 1337
mail@polydating.dk

Privatlivspolitik

Vi respekterer dit privatliv, vi logger eller overvåger dig ikke. Dine data bliver ikke solgt eller givet væk til andre, vi annoncerer ikke på vores site og hvis vi på et tidspunkt begynder med det bliver det ikke med udgangspunkt i de data vi opbevarer om jer.

Sikkerhed, vi har bygget platformen med sikkerhed i højsædet og vi sørger for at alle data opbevares på dansk jord, hos en hostingudbyder vi stoler meget på. (Full disclosure: https://www.specialhosting.dk ejet af Mike) hvor alle data opbevares på Dansk jord.

Sletning, du kan til enhver tid bede om at få slettet dine data. Dette vil blive gjort umiddelbart efter vi modtager forespørgelsen, så snart en af de frivillige har tiden til at gøre dette, herefter vil der gå op til 45 dage hvor data stadig forefindes i vores backup. Herefter vil disse være helt væk.

Ekstern databehandling, vi bruger 10er.dk til at håndtere donationer, det er et dansk firma som håndterer din e-mail adresse, navn og betalingsoplysninger. Vi kommer aldrig i kontakt med jeres betalingsoplysninger.