Tilmeld nyhedsbrev

Vi udsender max 1-2 nyhedsbreve om måneden, muligvis lidt færre i starten og sikkert lidt flere jo tættere vi kommer på launch. Nyhedsbrevet er det primære sted vi informerer jer om udviklings processen, det vil også være her vi henter beta-testere når vi engang kommer så langt.

Ved at udfylde formularen giver du samtykke til at vi må kontakte dig vedr. polydating.dk og intet andet, alle data opbevares og håndteres af vores egne systemer. Polydating.dk status:

12/2/2019: Som de fleste måske ved har pd’s fødsel ikke været en dans på roser, der har været mange folk inde over og er blevet lavet en masse ting – men det er aldrig rigtig blevet færdigt. Her i foråret 2019 tråds Mike ind i projektet, han har lavet en håndfuld datingsider før og han donerede et 75% færdig site til projektet.

Vi har nu lagt en plan for hvilke features der skal tilføjes, og hvem der skal lave hvad. Vi er 3 udviklere i teamet, udover mig er det Tobias og Mads. Vi er alle habile udviklere og bruger vores fritid på at udvikle det her site.

Et forsigtigt estimat siger at vi mangler cirka 40 timers arbejde før vi kan start en forsigtig beta, og vi mangler stadig en designer og/eller grafiker.